Onze
Werkwijze

Hoe wij graag voor u te werk gaan.


Ontmoeten


Voordat we gaan samenwerken maken we graag contact. Een ontmoeting is voor ons belangrijk. Onze opdrachtgevers worden vaak lange termijn relaties en daar hoort een goed gesprek bij. We leren elkaar kennen en hebben de kans het project goed door te nemen, vragen te stellen, te sparren met ideeën en daarop een advies uit te brengen. We zien gelijk of de chemie goed is en of onze visie en waarden met elkaar matchen. Don't be shy. Let's meet !

Overleggen

Een (re)stylingproject starten zonder overleg is als een huis bouwen zonder bouwtekening: een groot risico op fouten, wijzigingen tijdens het bouwen, veel overleg, budgetoverschrijding en een vooruitschuivende oplevering. Natuurlijk gaan wij net als u voor duidelijkheid in budget, planning en wensen. Op deze manier minimaliseren we onduidelijkheden over wat we moeten gaan maken. Wij gaan voor 100% tevredenheid.

Offerte

Als alles duidelijk is maken wij een passende offerte. Hierin staan alle punten begroot die we in het overleg met elkaar hebben besproken. De getekende offerte is de start voor weer een mooi project. Let's go!

Aan het werk

Op het afgesproken moment komt u uw voertuig brengen en gaan wij aan de slag. Tijdens de werkzaamheden houden wij u desgewenst op de hoogte van de vorderingen. Voor oplevering lopen we alles nog even na en waar mogelijk wordt er getest, wij gaan voor 100% tevredenheid.

Oplevering

Dan komt de onthuldiging, u bent blij verrast, pinkt een traantje weg en lacht! Wanneer de financiële verplichting is voldaan, ontvangt u uw sleutels en kunt u met een fris gerestyled voertuig weer ontspannen op pad. A job well done!

Nieuwsgierig? Kom maar op met uw wensen en start uw project vandaag nog! • Het viel niet mee om een mooie bus te vinden, mooi genoeg om te kunnen ombouwen tot camper. Tot ik werd gewezen op Gert’s Customs, waar inderdaad een hele mooie bus stond, zo te beoordelen aan de foto’s op zijn website. Gezien de grote reisafstand heb ik eerst een keurmeester langs gestuurd, die gelukkig ook zeer tevreden was over binnen- en buitenkant en over het motorisch gedeelte. Vervolgens telefonisch de koop gesloten, waarbij Gert zich heel vriendelijk en flexibel opstelde. Paar dagen later de bus zelf opgehaald. Gert nam alle tijd voor een uitleg, voor koffie plus gezellig praatje en voor het overschrijven van het kenteken. Overigens stond in zijn werkplaats ook een schitterend omgebouwde camper! Gert’s Customs is dus een aanrader.
  R. Simonis
 • Nathalie
  Nadat mijn vriendin haar mobiele hondentrimsalon had laten bouwen bij Gert, kwam ik op het idee voor een mobiele kapsalon. Gert van Gert's Customs had veel creatieve en praktische ideeën en heeft mij ook super geholpen bij het ontwerpen en inrichten van een supergave bus. Groetjes Nathalie
  Nathalie
 • Gert heeft voor mijn nieuwe V8 een uniek mooie cabinekast ontworpen met een bijpassende houten hemel met meerkleurige ledverlichting. Geweldig!
  Robert
 • Eric
  Ik ben zeer blij met mijn cabine isolatie pakket, ik slaap nu veel beter. En de muziek klinkt inderdaad ook stukken beter. Echt een aanrader. Thanks!
  Eric
 • Fam. H.J. Bisschop
  Nieuwe vloer en nieuwe tafel in de camper gekregen van echt hout. Mooi wijnrek en led-sfeerverlichting er bij, net als thuis. Het seizoen mag beginnen.
  Fam. H.J. Bisschop
 • Ingrid
  Prima bedrijf. Top service!
  Ingrid
 • Fam. Hielkema
  De spiegel van onze boot moest verstevigd worden, bij nader onderzoek bleek deze verrot te wezen. Gert heeft er een complete extra stevige nieuwe spiegel in gezet. Keurig afgewerkt. We kijken er naar uit deze zomer weer te gaan varen.
  Fam. Hielkema
 • Vorige week in mijn Scania R520 geluidsisolatie laten aanbrengen, ik werd namelijk gek van al die ellendige koelers. Slaap nu weer een stuk beter. Bedankt Gert! Ga hier zeker reclame voor maken.
  Peter
 • Ik heb mijn nieuwe bedrijfsbus laten stylen bij Gerts Customs, een geluidsisolatiepakket laten aanbrengen en de laadruimte laten betimmeren. Origineel en praktisch ontwerp en super afgewerkt!
  Gerrit
 • Wij hebben onze camper laten verkopen door Gerts Customs. Fijne service, aanrader!
  Fam. Veenstra
 • Even mijn nieuwe bedrijfswagen laten pimpen. Mooie velgen er onder, geluidsisolatie pakket genomen en complete bekleding van de laadruimte. Volgende week komen de nieuwe stickers er op. Super!
  Michelle
 • Mooie energiezuinige Ledverlichting door de hele camper laten aanbrengen, ook onder de luifel. Gert adviseerde om voor de 64-kleurige met afstandbediening te gaan, naast helder licht hebben we nu ook mooie sfeerverlichting. Top gedaan!
  Tom