Trucks:
Cabine isolatie, aanpassingen & cabine kasten

Gert's Customs likes Trucks, daarom werken we ook graag aan uw truck.

Technisch gezien kent uw dealer natuurlijk alle ins en outs van uw truck. Maar helaas ziet ook uw truckfabrikant wel eens iets over het hoofd. Ons is bijvoorbeeld opgevallen dat er qua isolatie nogal wat te verbeteren valt. Ook bij de nieuwste trucks gaat men vaak niet verder dan een beperkte "motor-isolatie". Van een grondige cabine isolatie is helaas geen sprake.

En dat terwijl het gehoor van een chauffeur toch meerdere uren per dag aan geluidsoverlast wordt blootgesteld. Vastgesteld is dat wanneer het gehoor meerdere uren per dag, dag na dag, aan meer dan 80 dB word blootgesteld, het serieuze gehoorbeschadiging kan opleveren. Echter wanneer men met de truck op de snelweg rijdt, worden die 80 decibellen (en meer) makkelijk gehaald.

Naast het geluid van de eigen motor zijn er nog meer "rust verstoorders". Denk aan de neerslag op het dak, windgeruis en natuurlijk die vreselijk brullende koelmotoren op de parkings.

Wij hebben hiervoor een speciaal Cabine Isolatie Pakket ontwikkeld welke naast geluids isolerend tevens thermisch isolerend werkt. Een fijne bijkomstigheid is dat het ook zorgt voor een veel betere akoestiek in uw cabine, dus dat wordt meer genieten van uw geluidsinstallatie.

Lees meer over deze Cabineisolatie en de vele voordelen ervan op onze speciale Cabine isolatie pagina.

Verder kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het plaatsen van allerlei accessoires, interieur aanpassingen, LED verlichting en Custom made Cabine kasten. Alles met gevoel voor stijl en Hollands vakmanschap bij Gert's Customs

Informatie en/of advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.Contact