Foodtruck inrichting, aanpassingen & restyling

Foodtrucks en Verkoopwagens worden gebruikelijk gemaakt naar de wensen van de klant. Gaandeweg veranderen deze wensen nogal eens. Vaak ingegeven door nieuwe trends, andere smaken of een nieuwe eigenaar. Wanneer er een nieuwe indeling, een nieuw uiterlijk of technische aanpassingen nodig zijn, kom dan naar Gert's Customs, wij helpen u op weg. De meeste aanpassingen zijn goed te doen bij zo'n wagen en een nieuwe "Look" is vaak dan ook snel gecreëerd. Ook wanneer u de wagen een compleet nieuwe functie wilt geven valt dat door ons te realiseren en denken wij graag mee aan de meest ideale indeling.

Wij helpen u graag met:
- Praktisch advies bij de indeling
- Styling en het creëren van een nieuwe look
- Maatwerk
- Technische verbeteringen
- Plaatsing/ vervanging van Apparatuur
- Energie zuinige / sfeervolle LED verlichting aanbrengen (zowel aan de binnen- als buitenkant mogelijk)
- Plaatsen van alle mogelijke accesoires, zoals bijvoorbeeld een waterfilter of i.d.
- Verkoopklaar maken

Wilt u uw Foodtruck of Verkoopwagen verkopen? Wij zijn hier ervaren en bedreven in en nemen deze taak graag van u over. We weten hem vaak spoedig te verkopen. Lees hierover meer op onze "Verkoop begeleiding" pagina.

Heeft u plannen om met een Foodtruck voor uzelf te beginnen, maar nog geen geschikte wagen gevonden? Wij hebben meerdere connecties in het binnen- en buitenland en weten daarmee meestal snel iets voor u te vinden.

Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen, wij denken graag met u mee.


Gert's Customs, Creatief en Vakkundig.Contact