Camper laten isoleren of restylen

Campers zijn er in vele maten, vormen en kleuren. Helaas nooit 100 procent naar Uw wens. Neem nou de isolatie. Aan de opbouw wordt alle aandacht besteedt maar de bestuurdersruimte blijft altijd een bedrijfswagencabine zonder enige vorm van isolatie. Dat hoeft gelukkig geen probleem meer te zijn. Gert's Customs is er voor u, om er door middel van technische en/of optische aanpassingen, wel uw "Droomcamper" van te maken.

Ons bedrijf is begonnen na ergernis te ervaren bij de aanschaf van een camper. Heel veel aanbod, maar allemaal eenheidsworst en de meeste campers komen al "oubollig" uit de fabriek. Dit overdenkend, kwamen wij tot de gedachte, dat dit wel een probleem moet zijn waar veel meer mensen tegen aan lopen bij hun zoektocht naar een camper. Dat heeft ons ertoe aangezet om dit leuke bedrijf op te richten, een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het restylen van campers en alle andere voertuigen in het algemeen.


Ook wanneer u voor aanvang van de vakantie of voor de verkoop van uw camper wilt dat hij nog even "wordt nagelopen", de puntjes even weer op de i worden gezet, of verkoopklaar gemaakt wordt. Het kan gaan om alleen praktische aanpassingen, verbetering van de camperindeling, betere camperbeveiliging, modernisering van het camperinterieur, een strakkere styling van het exterieur, toevoeging van extra accessoires zoals een waterfilter of gewoon meer comfort door middel van bijvoorbeeld geluidsisolatie in uw campercabine.


Of het nu gaat om een kleine reparatie of een totale Make-over, kom maar op met uw wensen, wij realiseren ze voor U!

Weet u al precies wat u wilt, of gaat u liever eerst eens van gedachten wisselen met een expert? Wij durven buiten de gebaande paden te treden, maar met onze ervaring en creativiteit weten we altijd het juiste pad te vinden! Gert's Customs staat voor veel creativiteit, custom made design, fijn gevoel voor styling en ècht Hollands vakmanschap.

Kijk ook even op onze "Page of inspiration" voor een indruk betreffende werkzaamheden die we al hebben mogen verrichten of die nog in de planning staan. Wanneer u uw camper wilt verkopen dan kunnen wij u hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact op met Gert's Customs en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Camperrestyling duur? Ha, goede styling creëert meerwaarde!Contact