Cabine isolatie voor Trucks, Campers en Bedrijfswagens

Campers

Uit eigen ervaring zijn wij tot de ontdekking gekomen dat het met de isolatie van het gemiddelde voertuig nogal slecht gesteld is. Tijdens mijn eerste reis met onze nieuwe camper viel mij op dat ik op de snelweg niet normaal met mijn partner kon communiceren. Bij nader onderzoek blijkt nog steeds, hoe nieuw of hoe duur een camper ook mag zijn, dat bij de bouw van de camper alle aandacht uitgaat naar de camperopbouw. En dat de cabine gewoon een bedrijfswagen cabine blijft, zonder cabine-isolatie!

Vrachtwagens

Door onze vele connecties in de transportwereld, kwamen we er achter dat het bij vrachtwagens al net zo slecht gesteld is met de cabine isolatie qua geluid. Slechts wat vloerisolatie om het geluid van de eigen motor enigszins te dempen, maar daar blijft het eigenlijk altijd bij. Maar wat is nou één van de grootste ergernissen van de gemiddelde chauffeur op de parking? Juist, de koelers! Ze moeten er zijn, maar of je nu zelf zo'n koelmotor achter je cabine hebt hangen of je buurman, rustig slapen is er niet meer bij.

Cabine Isolatie Pakket

Door deze ontdekking van de zeer slechte of soms zelfs helemaal geen cabine-isolatie bij praktisch alle voertuigen, zijn we gaan werken aan een oplossing voor dit toch wel erg vervelende probleem. Na uitgebreid onderzoek kunnen we nu een hoge kwaliteit "Cabine Isolatie Pakket" aanbrengen in vrijwel elk voertuig. Met dit door ons zelf ontwikkelde geluidsisolatie pakket bereiken we momenteel gemiddeld een reductie van zo'n 3 tot 6 dB !

Veel voertuigen hebben zogenaamde "ontwerpfouten". Vaak worden o.a. kokerprofielen onbedoeld tot klankkasten gevormd. Welke met name vervelende motortrilling (resonantie) doorgeven en deze versterken. Deze "probleemgebieden" krijgen bij ons extra aandacht. Dit cabine isolatiepakket bestaat uit meerdere geluidsabsorberende materialen en lagen, wat naast geluiddemping ook voor een betere akoestiek zorgt en daarmee uw geluidsinstallatie een flinke boost geeft ! Andere vervelende geluiden zoals windgeruis, hagel en regen worden ook flink gereduceerd. Naast geluidsisolatie zorgt het Isolatiepakket ook voor een betere thermische isolatie. Deze houdt bij winterdag uw cabine beter warm, maar net zo belangrijk, bij zomerdag houd u uw hoofd makkelijker cool. (minder airco gebruik)


De voordelen van het isoleren zijn duidelijk:

- Rustiger slapen

- Betere concentratie, minder gevaar tijdens werkzaamheden

- Mogelijke voorkoming van gehoorbeschadiging

- Fijner geluid uit de muziekinstallatie

- Mogelijk beter humeur

- Mogelijk betere communicatie met klanten

- Betere gezondheid

- Minder ziekte verzuim

- Investering is tevens aftrekbaar

- Blije Chauffeur!

Van Camper, Auto, Truck tot Boot, u zult meer comfort ervaren met het "Cabinegeluidsisolatie" pakket van Gert's Customs. En ja, met de geluidsreductie die ik in mijn camper heb weten te realiseren, kan ik nu weer ontspannen met mijn gezin communiceren wanneer we met de camper op pad zijn.

Cabine Isolatie duur? Denk het niet! Een geringe investering met grote gevolgen: meer comfort, betere gezondheid en meer veiligheid in het verkeer! Daarnaast is deze geringe investering voor bedrijven volledig aftrekbaar.


Informatie en/of advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.Contact