Van mobiele shop tot mobiele werkplaats, alle bedrijfswageninrichtingen/aanpassingen Custom made

Gert's Customs realiseert voor u graag een originele bedrijfswagen welke praktisch is in gebruik en uniek in ontwerp. Van standaard betimmering tot een uitgebreide unieke inrichting. Zoals bijvoorbeeld een mobiele kapsalon, mobiele hondentrimsalon, mobiel kantoor, mobiele tattooshop, mobiele werkplaats of een mobiele showroom.
Neem je eigen winkel mee naar de klant.

Bedrijfswagens en bestelbussen in alle soorten en maten, we hebben er steeds meer en we brengen er steeds meer tijd in door. Ondanks dat deze bussen ook als een soort van visitekaart voor onze bedrijven dienen, wordt er door de fabrikant nauwelijks aandacht besteed aan het uiterlijk en comfort. Het moet allemaal zo goedkoop mogelijk. Terwijl met wat eenvoudige aanpassingen uw reclame uitingen op uw bedrijfswagen al veel meer tot uiting komen. Denk bijvoorbeeld aan de kunststofdelen, zoals bumpers in kleur van de auto brengen. Een paar sportieve velgen en misschien stijlvolle stripping. Praktisch is er natuurlijk ook altijd wel iets te wensen, een laptophouder in de cabine, opbergruimte, custom made en volledig op maat voor u persoonlijk in zowel de cabine als bergruimte.

Ook qua comfort valt er veel te verbeteren. Wat te denken van isolatie en dan met name geluidsisolatie oftewel cabine isolatie. De bestelbussen worden standaard alleen met de magerste isolatie, uitsluitend iets rond de motor, afgeleverd. Dit terwijl die enorme blikken oppervlakken zich uitermate lenen voor het goed resoneren van alle hinderlijke motor- en rijgeluiden. Met gemak komt een gemiddelde bestelbus / bedrijfswagen dan ook boven de 80 dB. uit ! Uit menig onderzoek is gebleken dat wanneer men meerdere uren per dag aan een geluid met een volume van meer dan 80 dB. wordt blootgesteld, dit tot permanente gehoorbeschadiging kan lijden!

Voor meer informatie, kijkt u ook eens op onze "geluidsisolatie pagina" en lees meer over ons Cabineisolatie pakket.

Gert's Customs bedrijfswageninrichting op maat, van een eenvoudige vakkenindeling tot een totale concept indeling. Uw bedrijfspresentatie altijd bij de hand, met uw winkel op wielen bent u altijd flexibel en neemt u uw bedrijf overal mee naar toe. Naar evenementen, beurzen, festivals, langs de weg of bij de klant thuis. Wacht niet op uw klanten maar zoek ze op met uw 'Shop on wheels' en ga voor een enorme besparing op uw huisvestingskosten.

Alle inrichtingen en of aanpassingen naar wens en custom made, informeer gratis en vrijblijvend bij Gert's Customs.

Gert's Customs, we get your shop on wheels!